SUNRATE uzatvára kolo financovania série D-1 s Prosperity7 Ventures ako hlavným investorom

SINGAPUR, 28. júna 2023 – Spoločnosť SUNRATE, inteligentná globálna platforma pre platby a správu pokladnice, dnes oznámila, že Prosperity7 Ventures, diverzifikovaný rastový fond pod Aramco Ventures, investoval do spoločnosti v rámci svojho najnovšieho kola financovania D-1.

Spoločnosť Prosperity7 Ventures viedla kolo financovania D-1, ktoré zahŕňalo aj následnú investíciu zo strany Softbank Ventures Asia.

Podľa FXC Intelligence sa očakáva, že globálny trh cezhraničných platieb B2B dosiahne do roku 2030 celkový objem $56,1 miliardy eur. SUNRATE je pripravená využiť tento obrovský trhový potenciál. Spoločnosť SUNRATE má v úmysle použiť tieto finančné prostriedky na realizáciu ďalších plánov expanzie, ako aj na strategické investície s cieľom prehĺbiť špičkové produkty a služby SUNRATE, ako sú medzinárodné platby a globálne inkasné služby, a posilniť tak svoju pozíciu vedúcej cezhraničnej platobnej platformy B2B na rozvíjajúcich sa trhoch.

SUNRATE tiež nedávno oznámila, že úspešne získala licenciu Capital Markets Services (“CMS”) od Monetary Authority of Singapore (“MAS”). SUNRATE je jednou z mála spoločností v Singapure, ktorá je okrem licencie CMS držiteľom aj licencie Major Payment Institution (MPI) od MAS pre služby vydávania účtov, domáce prevody peňazí, cezhraničné prevody peňazí, služby akvizície obchodníkov a E-money Issuance Service.

Pán Paul Meng, spoluzakladateľ spoločnosti SUNRATE, povedal: “V tomto náročnom makroekonomickom prostredí sú investície nových a existujúcich prestížnych investorov do SUNRATE dôkazom nášho trvalého silného rastu a osvedčených schopností. Investície od Prosperity7 Ventures nám dávajú skvelú pozíciu na zrýchlenie rastu a udržanie stále rastúceho dopytu po našom špičkovom globálnom cezhraničnom platobnom riešení B2B na rozvíjajúcich sa trhoch s plánom rozšírenia na ďalšie rozvíjajúce sa trhy, ako je napríklad Blízky východ”.

„Používanie špičkových technológií na riešenie problémov v oblasti financií a platieb môže uvoľniť obrovský potenciál a mať významný pozitívny vplyv na transformáciu hospodárstva a spoločnosti,” povedal Aysar Tayeb, výkonný riaditeľ spoločnosti Prosperity7 Ventures. „Spoločnosť SUNRATE za posledných niekoľko rokov úspešne vybudovala rozsiahlu platobnú sieť B2B, ktorá rieši dôležité prekážky pri umožnení rýchlych a bezproblémových cezhraničných platieb. Sme veľmi radi, že sa môžeme zúčastniť na tomto kole investícií, keďže sme partnerom spoločnosti SUNRATE a podporujeme ďalší rast a rozširovanie jej jedinečného platobného systému v nových geografických oblastiach.”

O SUNRATE 

SUNRATE je inteligentná globálna platforma na riadenie platieb a pokladnice pre podniky na celom svete. Od svojho vzniku v roku 2016 je SUNRATE uznávaná ako popredný poskytovateľ riešení a vďaka svojej špičkovej vlastnej platforme, rozsiahlej globálnej sieti a robustnej API umožnil spoločnostiam pôsobiť a rozširovať svoju činnosť na miestnej aj globálnej úrovni vo viac ako 150 krajinách a regiónoch. Vďaka svojmu celosvetovému sídlu v Singapure a kanceláriám v Hongkongu, Jakarte, Londýne a Šanghaji je SUNRATE partnerom špičkových svetových finančných inštitúcií, ako sú Citibank, Standard Chartered, Barclays, a je hlavným členom Mastercard a Visa.

Ak sa chcete dozvedieť viac o SUNRATE, navštívte internet ovú stránku https://www. sunrate.com/

O Prosperity7 Ventures 

Prosperity7 Ventures (P7) je diverzifikovaný rastový fond Aramco Ventures, dcérskej spoločnosti Aramco, poprednej svetovej integrovanej energetickej a chemickej spoločnosti. Názov fondu je odvodený od názvu “Prosperity Well”, siedmeho ropného vrtu v Saudskej Arábii a prvého, v ktorom sa našla ropa. V nadväznosti na túto priekopnícku históriu investujeme celosvetovo s dlhodobým výhľadom do prelomových technológií a transformačných obchodných modelov, ktoré prinesú prosperitu a pozitívny vplyv v širokom rozsahu.

https://www.prosperity7vc.com/

Dôležité upozornenie: Táto tlačová správa nepredstavuje ponuku na predaj ani výzvu na ponuku na kúpu, ani sa neuskutoční žiadny predaj cenných papierov spoločnosti SUNRATE v žiadnej jurisdikcii, v ktorej by takáto ponuka, výzva alebo predaj týchto cenných papierov boli nezákonné pred registráciou alebo kvalifikáciou podľa zákonov o cenných papieroch v takejto jurisdikcii. 

SOURCE Sunrate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *